Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Cel mai bun continut recent

 • AyleeB
  AyleeB
  Eu pana acum numai de la studio am incercat. Cred ca secretul este sa iti faci un program si sa te tii de el. Aici sunt oameni care trag de mine sa imi repsect orele de logare si asa imi si fidelizez membrii. Daca simti ca te plictisesti, incearca ceva nou. Un show, orice. Cumpara-ti accesorii si haine interesante si cu siguranta vei avea succes. Sper ca te-am ajutat. Mult noroc! :D
 • jhioana
  jhioana
  Hei

  Fac videochat de 2 ani si in ultima perioada merge destul de slab, asa ca am decis sa vad unde este problema. 
  Am aflat ca exista unele programe de trafic si poti baga utilizatori in camera, astfel incat sa ridice pozitia in top, programul se numeste CHATURBATE TOP BOT si il gasiti pe site la www.unuro.com .
  Problema este ca pretul este destul de piperat si momentan nu imi permit.

  Vreau sa intreb aici daca cineva are acest program si m-ar putea ajuta cu trafic si sa platesc mai putin sau daca exista o versiune free..ar fi minunat

  multumesc
 • SophyDavis1
  SophyDavis1
  Buna,

  De multe ori sunt intrebata cum de nu m-am plictisit pana acum, sau cum de nu m-am saturat de job-ul acesta dupa atatia ani in domeniu.
  Raspunsul meu este ca fiecare zi este diferita si nu a intervenit plictiseala pana acum

  Vreau sa stiu despre voi, alte modele cu experienta ce faceti sa nu cadeti in rutina si sa nu aveti din ce in ce mai multe zile in care sa nu vreti sa va logati?
 • AmelieSlade
  AmelieSlade
  Fa ce iti place si ce te face sa te simti bine. Din pct meu de vedere daca te fortezi sa faci ceva ce nu iti place se va vedea pe camera. Daca esti cu sporturile, mergi pe asta.
 • KaylinDream
  KaylinDream
  Hey! 
  Eu prefer sa fiu asa cum sunt in viata mea de zi cu zi. Consider ca ar fi prea obositor sa ma prefac ca sunt altcineva, dar invat constant de la alte modele si ma schimb eu ca persoana. 
  Cea mai buna parte e ca ma schimb in bine si sunt atata de mandra de mine ca nu iti pot spune :D 
 • SophieLust
  SophieLust
  Buna. Eu de la bun inceput am fost la fel de naturala ca si in viata de zi cu zi. Nu vad rostul adoptarii unei alte personalitati in detrimentul celei pe care o ai de fapt pentru ca o sa ajungi la un moment dat in punctul in care chiar nu o sa mai poti sa tii pasul cu toate lucrurile pe care ti le-ai insusit pentru ca ti-ai impus asta, dar care din pacate nu te reprezinta. Astfel membrii tai isi vor da seama si se vor simti mintiti si tradati si este ultimul lucru pe care ni l-am dori. Just be yourself and let people love you for who you truly are!
 • EvellineClaire
  EvellineClaire
  imaginatia n are limite in acest domeniu! Be who you wanna be :) 
 • NikyJonnes
  NikyJonnes
  La fel ca si colegele mele, promovarea ma ajuta. Aduce mereu trafic nou si este o metoda foarte buna de a-ti creste imaginea.
 • AyleeB
  AyleeB
  Pe mine personal ma ajuta. Am foarte mult trafic de pe twitter in special, americanii il folosesc zilnic si clar este foarte mare vizibilitatea acolo. De administrarea conturilor ma ocup atat eu cat si responsabilul de marketing de la noi, si merge foarte bine. Ma ajuta ea cand nu am eu timp sa postez :D
 • KaylinDream
  KaylinDream
  Clar promovarea este super importanta. Pana la urma majoritatea membrilor au deja modele favorite, asa ca cel mai bine e sa vina membrii din afara site-ului <span>:smile:</span>
  Cat despre administrarea conturilor mele... ei bine prefer sa imi administrez singura. Pana la urma eu ma cunosc cel mai bine si eu stiu cel mai bine ce vreau sa apara pe social media
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
 • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat