Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.
NOU:
SOCIAL LOGIN ESTE ACTIV! ACUM TE POTI CONECTA PE SITE SI PRIN INTERMEDIUL CONTULUI TAU DE GOOGLE, TWITTER SAU FACEBOOK. Dupa login, alegi username-ul (numele cu care vei aparea pe forum) si asta este tot!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Cel mai bun continut

 • jasmine
  jasmine
  Distribuie "Why You Love Chaturbate" si poti participa la concursul oferit de Chaturbate valabil pana pe data de 22 decembrie. Concursul consta in crearea unui videoclip in care modelul trebuie sa prezinte cum stie mai bine, de ce iubeste Chaturbate. Nu este necesara nuditate.  Videoclipurile va trebui publicate pe Vimeo si trimis un email la adresa Shirley@chaturbate.com

  Castigatorii pot castiga 1500$ locul 1, 600$ locul 2 si 400$ locul 3. Este obligatori ca videoclupul sa fie prezentat in limba engleza. 

  Pentru a deveni model Chaturbate va trebui accesat: Model Chaturbate
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
 • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat