Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.
NOU:
SOCIAL LOGIN ESTE ACTIV! ACUM TE POTI CONECTA PE SITE SI PRIN INTERMEDIUL CONTULUI TAU DE GOOGLE, TWITTER SAU FACEBOOK. Dupa login, alegi username-ul (numele cu care vei aparea pe forum) si asta este tot!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Cel mai bun continut din toate timpurile

 • jasmine
  jasmine
  Distribuie "Why You Love Chaturbate" si poti participa la concursul oferit de Chaturbate valabil pana pe data de 22 decembrie. Concursul consta in crearea unui videoclip in care modelul trebuie sa prezinte cum stie mai bine, de ce iubeste Chaturbate. Nu este necesara nuditate.  Videoclipurile va trebui publicate pe Vimeo si trimis un email la adresa Shirley@chaturbate.com

  Castigatorii pot castiga 1500$ locul 1, 600$ locul 2 si 400$ locul 3. Este obligatori ca videoclupul sa fie prezentat in limba engleza. 

  Pentru a deveni model Chaturbate va trebui accesat: Model Chaturbate
 • Octa
  Octa
  In sfarsit, dupa multe, multe ore lucrate, suntem mandri sa va prezentam site-ul videochatforums.ro. Speram ca acest forum sa devina principalul loc de discutii pentru comunitatea videochat din Romania. Pe langa discutii despre videochat, o sa gasiti aici articole, informatii, tutoriale si multe, multe alte lucruri folositoare.

  Invitam cu drag sa ia parte la discutii toate persoanele sau companiile ce activeaza deja in domeniu, dar si persoanele aflate la inceput de drum, ce se gandesc la o cariera in video chat si vor sa afle mai multe despre acest domeniu.

  Ajutati de dumneavoastra, o sa incercam sa furnizam raspunsuri la toate intrebarile ce vor fi puse pe forum, sa dezbatem ultimele noutati din videochat si sa informam corect toti vizitatorii site-ului.

  Videochatforums.ro este un forum de videochat independent, nu apartine de un anumit studio sau companie. Am dorit neaparat sa facem aceasta clarificare pentru a va asigura de impartialitate din partea noastra. Absolut orice persoana sau companie din industrie va putea sa utilizeze forum-ul, sa participe la discutii sau sa-si promoveze produsele, nerestrictionat, atata timp cat respecta termenii si conditiile de utilizare.

  Acest forum a fost creat cu un singur gand in minte: sa ajute comunitatea videochat din Romania. Incercam sa facem acest lucru punand la dispozitia dumneavoastra o platforma independenta de discutii, stiri si informatii din lumea video chat-ului. 

  Toate acestea fiind spuse,
  Echipa videochatforums.ro va ureaza:
  Navigare placuta!

  forum videochat videochatforums.ro

 • Kitty
  Kitty
  Buena ziua, eu nu lucrez la un studio, ci pe cont propriu, de vreo 2 ani chiar, pe chaturbate mai exact, totul a fost bine si frumos pana acum o lună si jumatate când au schimbat forma de plată, ca sa îmi iau banii pana îmi venea noul card am optat pentru a îmi trimite banii intru-un cont din Romania, după multe verificări inclusiv facut pasaport mi-au dat acceptul, dat banii au uitat sa ii trimita,de o lună trimit ca disperata mail-uri si primesc decat mesaje automate, ce as putea sa cred? Ca mi-au dat teapa de 9000$? Va rog daca mai ati auzit ceva de genul dati-mi un raspuns, va multumesc! 
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
 • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat