Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Despre Noi

Afla mai multe despre videochatforums.ro, cel mai nou forum de videochat!

Pagina Despre noi - videochatforums.ro, cel mai nou forum de videochat

Cine suntem noi?

Suntem Videochatforums.ro, cel mai nou forum de videochat. Pe langa discutii din domeniu, o sa mai gasiti pe site si informatii, articole, pareri, stiri, intrebari si raspunsuri, tutoriale, practic totul despre video chat!


Sa facem cunostinta

Salutare,

Sunt Octa, fondatorul videochatforums.ro.

Nu as vrea sa va spun prea multe despre mine, deoarece as prefera sa vorbesc mai mult despre acest nou forum de videochat. Dar ca sa evitam eventuale suspiciuni cu privire la misiunea acestui site, o sa va spun totusi despre mine ca lucrez in acest domeniu de ceva ani si ca fac parte din staff-ul unui studio de videochat respectabil din Bucuresti. Nu o sa spun care, deoarece nu vreau sa fie asociat cu acest site.

Acest forum s-a nascut din dorinta de a da ceva inapoi comunitatii videochat din Romania. Asadar, pun la dispozitia voastra aceasta platforma cu discutii despre videochat. O sa incerc sa contribui si eu cu informatii, stiri, tutoriale, sfaturi si articole din si depre videochat, in masura in care voi putea. Sper din tot sufletul sa fiu ajutat si de voi in acest demers, deoarece consider ca acest forum nu este al meu, ci este al nostru, al tuturor persoanelor ce formam comunitatea videochat din Romania.


Mai multe despre videochatforums.ro

Videochatforums.ro este si va ramane un forum de videochat independent, unde oricine, absolut oricine isi va putea spune parerea, fara nici un fel de restrictii din partea noastra. Acest forum nu apartine de vreun studio sau companie, nu vinde nici un produs si nici nu are interese sa "indoaie" realitatea intr-o directie sau alta.

Fie ca esti model, studio sau orice alta persoana ori afacere din domeniu, esti bine venit!

Asadar, intrati in discutii, puneti intrebari, deschideti subiecte noi, contribuiti cu articole, informatii sau tutoriale despre videochat. Si eu o sa fac la fel.

Orice studio sau companie din domeniu este bine venita sa isi faca o prezentare, sa puna anunturi de angajare videochat sau sa distribuie un comunicat de presa in sectiunea Reclame. Desigur, sunteti bine veniti si in celelalte sectiuni ale forumului.

Cat despre modele sau orice alte persoane interesate de acest domeniu, va asteptam cu drag sa luati parte la discutii. Parerile voastre sunt importante pentru noi toti!

Ce mai, ramane sa ne intalnim pe forum, la discutii!


Numai bine,

Octa / videochatforums.ro© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat