Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

CE SE INTAMPLA CU ACEST SITE, XLOVE??!!!?? CHIAR IN HALUL ALA A DECAZUT!!!????

Alisia1234
Alisia1234
Incat ei insisi NU RESPECTA REGULLE SITE-ULUI SI IMI  CER MIE SA O FAC SAU CE? DE O SAPTAMANA II ROG  IN TOTAE MODURILE POSIBILE SA IMI APROBE SI MIE O POZA DE PROFIL,  TIMP IN CRAE SUNT INSULTATTA LA GREU, IGNORATA SI FACUTA CU OU SI OTET FARA MOTIV, IN TIMP CE BINE MERCI, MANATELE LOR, AMICLE LOR SI RUDELE LOR, LUS CELE DE LA STUDIO AU  POZE DE PROFIL CU BACKROUND  BINE MERCI SI FAC  BANI LA GREU ACOLO, IN TIMP CE EU SOMEZSI NU FAC NIMIC, PAI DE LA 1.0  TRAFFIC SCORE    CUM AVEA INAINTE CU ACEA POZA SA AM ACUM 2.2!! SERIOS?? SI EI CONTINUA SA MA IGNORE SI NU  INTELEG DELOC CE LE ZIC, SE PARE CA NU MA VOR PE ACEL SITE!.. PAI NICI O PROBLEM, CA NICI NU VOI MAI RAMANE SA INVESTESC TIMP, BANI SI ENERGIE ACOLO PT NIMIC!  INSA VOI MERGE PE TOATE FORUMURILE, INCLUSIV INTERANTIONALE SI VOI SCRIE ACOLO DESPRE CE FAC EI ACOLO SI CUM DISCRIMINEAZA MODELUL  Y DE MODELUL X DOAR PT CA NU E R UDA LOR, AMANTA LOR, PRIETENA LOR SAU NU LUCREAZA IN STUDIO, ETC, INTR-UN FE SAU ALTUL SE VA FACE DREPTATE!!!!!  CURAND VOI SCRIE SI O CARTE DESPRE ACEST SITE SI NU NUMAI, PT CA E DEJA TIMPUL SI CAZUL CA CINEVA SA IA ATITITUDINE SI SA FACA ORDINE ACOLO PENTRU CA ASA NU SE  MAI POATE!!!!  https://www.xlove.com/en/#Amandine/infos
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat