Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

CERERE DMCA

Adrian16
Adrian16
Buna ziua, vin si eu cu o problema si sper sa-i gasesc rezolvarea sau macar cateva sfaturi. 
In urma cu 3-4 ani am  am inceput sa lucrez  ca model de videochat pe site-ul chaturbate.com de atunci si pana acum 2 luni cand am incheiat acest gen de activitate, aproximativ toate sesiunile mele au fost oarecum inregistrate si se gasesc pe tot google-ul, e plin de poze si videoclipuri cu mine de la primul live si pana la ultimul. am tot facut cereri pe cateva siteuri pentru stergerea videoclipurilor deoarece clar imi incalca dreptul de autor si au fost facute publice fara acordul meu. Folosirea profilului meu, a videoclipului sau a imaginilor mele, sub orice formă, online sau offline, acum sau în viitor, nu este permisă fără consimțământul meu scris exprimat. Este proprietatea mea și niciodată nu am fost de acord să o fac publică și niciodată nu am transferat drepturile acelor filme la oricine altcineva, să le  foloseasca, să le impartaseasca  și așa mai departe. Dar este o lista foarte foarte lunga.. Mii si sute de filmulete si poze cu mine, ma rog majoritatea sunt cam aceleasi doar ca postate pe mai multe site-uri. Cum pot scapa rapid de aceste filmulete si videoclipuri. Acei oameni care le folosesc sunt sigura ca au un profit de pe urma videoclipurilor. Astept sfaturi si pareri de la voi. in aceasi situatie sunt majoritatea modelelor care lucreaza sau au lucrat in videochat! Voi cum ati procedat? Va multumesc

Comentarii

 • Octa
  Octa
  Hello,
  Daca esti sigur ca filmuletele au fost inregistrate de pe Chaturbate, scrie-le direct lor (support@chaturbate.com). Pe mine m-au ajutat in trecut. Bineinteles, asta daca nu cumva siteurile respective unde apar inregistrarile sunt siteurile lor afiliate. Daca sunt..nu prea ai ce face. Oricum, incearca asa si lasa aici rezultatul.
  Succes!
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
 • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat