Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

XBIX Miami SEX.CAM

xlovecam
xlovecam
editat mai 18 în Stiri / Noutati
Miami - Echipa Sex.Cam va fi în Miami, aruncând căldura și făcând o persoană norocoasă cu 1.000 de dolari mai bogată. Echipa va avea o tombola twitter deschisă pentru toate modelele care participă la eveniment.

"Procesul este simplu, tot ce trebuie să faci un model este doar să faci o fotografie grozavă cu brandul Sex.Cam și tweet-ul pentru adepții lor.Pentru a califica modelul trebuie să tweet @sexdotcam folosind hashtag #asgoodascash & #sexdotcam.Această promoție va rula de la 28 mai până în 3 iunie unde câștigătorul va fi ales la întâmplare Câștigătorul va avea nevoie să se înregistreze la Sex.Cam ca model ca premiul în numerar va fi aplicat contului model. " a declarat un reprezentant al Model Support.

Acesta este doar unul dintre marile dăruri ale echipei Sex.Cam. Dacă doriți să participați la spectacol în calitate de invitat al Sex.Cam, echipa este, de asemenea, raffling două bilete participant Xbiz pe twitter. Această promoție va avea loc între 10 mai și 18 mai, așa că retweet tweet-ul promoțional și cele mai bune norocuri pentru câștigători. "Această promoție nu include transportul sau cazarea", a spus un reprezentant al Model Support.

Există premii suplimentare la spectacol, așa că sperăm să participați la Xbiz Miami. Astăzi este cel mai bun moment să vă înscrieți la *deveni un model* cu noi, Top 5 bonus de model.

Toate cele bune
SexCam Model Support.

Image may contain 2 people sunglasses and text
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat