Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Xlovecam - ASACP Titlu Sponsor

xlovecam
xlovecam
editat mai 18 în Stiri / Noutati
No photo description available

Dragă Model, Dragă Studio,

Suntem mândri să vă anunțăm că XLoveCam.com a devenit cel mai nou sponsor de titlu al Asociației site-urilor pentru protecția copilului (ASACP) și cea mai nouă companie de jocuri live, pentru a-și intensifica rolul de lider în industrie.

Începând cu 2006, reprezentanții XLoveCam.com și ASACP s-au întâlnit cu regularitate la expoziții comerciale din Europa și Statele Unite. Ca urmare a acestor întâlniri și pentru că XLoveCam.com crede în cauza că ASACP apără online în fiecare zi, compania a decis să sponsorizeze asociația.

Directorul executiv al ASACP, Tim Henning, salută călduros XLoveCam.com: "Misiunea ASACP de a ține copiii departe de divertismentul pentru adulți este susținută de două ori atunci când o companie de camioane vii avansează până la un rol de lider prin sponsorizarea asociației", a spus Henning explicând: Motivul pentru care companiile cam la bord este atât de important este că nu numai că au nevoie de copii pentru a nu-și viziona site-urile, ci și pentru a împiedica difuzarea pe platformă a oricărui model minore. .“

Vom face tot posibilul pentru a ne îndeplini misiunea.

Toate cele bune,
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat