Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

XLOVE- DISCRIMINAREA LA EA ACASA SI SITE-UL UNDE ORICE ETE POSIBIL!

Alisia1234
Alisia1234
Dragii mei, am revenit asa cum am zis cu noi info despre ce se PETRECE PE ACEST SITE.. In timp ce poza mea   DE PROFIL CU BACKGROUND ESTE REFUZATA CONSTANT, ALTE MODELE BINE,  MERCI AU POZE NOI CU BACKGROUND ACOLO APROBATE SI VAD CA FAC BANI ACOLO LA GREU, IN TIMP CE EU NU AM NICI TRAFIC NICI NIMIC! PAI,  VI SE PARE NORMAL ASEMENEA DISCRIMINARE, NEPASARE SI NESIMTIRE SI CE FAC EI ACOLO, ACUM SINCER, SPUNETI SI VOI DACA ESTE CORECT CE SE PETRECE.. AM TOT INCERCAT SA DISCUT CU EI, DAR NICI NU SUNT BAGATA IN SEAMA.. VA ROG  SA  MA  SUSTINETI  DACA  SUNTETI DE ACORD  CU MINE SI URATI NEDREPTATEA!... PENTRU CA EU SINCER CHIAR NU STIU CE SA MAI FAC...:((( 
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat