Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Nu a putut sa imi intrein privat un membru

larrisssa
larrisssa
Buna! Am inceput saptamana aceasta sa lucrez de acasa si astazi am intrat prima oara online. Am avut emotii, imi tot ieseau si intrau constant persoane pe rand, pana am ajuns la un numar de 2 cifre si m-am mai multumit. Cineva a zis ca vrea neaparat sa intre cu mine in privat si m-am calmat, pentru ca deja incepusem sa ma panichez. Era foarte incantat de mine, chiar aveam senzatia ca o sa si capat un membru din prima ora de activitate! haha! Ma bucurasem prea devreme...Mi-a zis ca vrea si nu intelege de ce nu poate. Nu intelege el, dar eu care habar nuam ce e cu mine acolo nici atat! Poate sa imi explice cineva care e problema? Lurez cu streamate.

Comentarii

 • Octa
  Octa
  Buna. Nu te speria, nu inseamna neaparat ca problema este la tine. Poate a fost ceva de la membru. In cazuri de genul asta trebuie sa intre el la suport sa intrebe care este problema.
 • KaylinDream
  KaylinDream
  Ar trebui sa vorbesti cu support-ul site-ului :). Sa ii anunti ca tu ai o conexiuna buna de internet si sa vezi daca e o problema de la ei. Daca nu e nici de la ei atunci sigur e de la membru si va trebui sa contacteze support-ul ca sa il ajute cu sfaturi :D 
 • EsmeeCharm
  EsmeeCharm
  E normal sa fi emotionata la inceput si mai ales daca esti acasa, singura, fara cineva care sa fie acolo si sa te indrume. Iti recoamnd sa nu ai nicio retinere in a contacta suportul site-ului pe care lucrezi de fiecare data cand intampini ceva care te pune in dificulatate. Chair daca initial ti se pare ca intrebarea ta poate nu e atata de importanta, sau chair adac iti pare prosteasca. Asa inveti- mult curaj si multe intrebari! :)
 • NataliaSynn
  NataliaSynn
  Sunt de acord si eu cu ce au scris fetele pe aici, dar, chiar daca totul se desfasoara online, e aproape ca in viata reala :) Iar unora le va placea de tine, altii poate nu te considera neaparat genul lor. Important e sa nu iti pierzi increderea in tine!! :)
 • AmelieSlade
  AmelieSlade
  Trebuie sa ai multa incredere in tine si cred ca ar fi benefic sa mergi si la un studio sa incerci pentru ca acolo ai traineri care se ocupa de tine si iti dau sfaturi despre cum si ce trebuie sa faci pe camera
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
 • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat