Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Cel mai bun studio de videochat din Romania

Studio20
Studio20

Editia 2019 a AW Awards a adus tripla recunoastere Retelei Internationale de Videochat, Studio20.

Una dupa alta, limuzinele de lux au ajuns in fata Melody Grand Ballroom din Mamaia. Cele mai bune modele de videochat si cele mai bune studouri de videochat din lume s-au reunit pentru a sarbatorii impreuna nominalizatii si castigatorii AW Awards 2019.

Nu putem sa nu ne intrebam : Oare scena de la AW Awards de anul asta o sa poata sustine toata echipa Studio 20?” a fost gluma intre echipele Studio20 din tara si din afara in timp ce binecunoscuta retea internationala de videochat se pregatea de calatoria spre Mamaia.

Alexandru Gheorghe, gazda si organizatorul AW Summit a rugat cele doua superbe hostess sa faca loc pe scena atunci cand s-a aununtat ca Studio20 este “Cel mai Bun Studio de Videochat din Romania”.

Pentru urmatoarele 2 minute, 70 de modele #girlsfromstudio20, #boysfromstudio20, staff si manageri Studio20 au defilat in aplauzele si uralele publlicului aflat in sala.

Nu este prima data cand Studio20 acapareaza scena AW Awards, de la an la an, pe masura ce compania se extinde, marindu-se si personalul si numarul de modele care alcatuiesc anturajul Studio20. Modele de videochat din Colombia, Statele Unite si din toate sediile Studio20 din Romania au insotit in acest an reprezentantii companiei pe scena care deodata parea prea mica.

Mai multe detalii aici: https://www.studio-20.ro/noutati/studio20---cel-mai-bun-studio-din-romania-2019.html

Comentarii

  • KaylinDream
    KaylinDream
    Clar, Studio20 este cel mai bun studio de videochat nu numai din Romania, ci si din lume! 
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat