Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Am nevoie de cateva sfaturi

bianca9917
bianca9917
Buna sunt noua in acest domenie in prezent am siturile cam4 livepumpin stripchat bongacams si eurolive eu lucrez de acasa . dar abea daca reusesc sa fac 20 de euro in 3 zile membri intra si ies . nu inteleg de ce cateodata stau si ma gandesc daca am ceva pe fata ce sfaturi puteti sa imi dati

Comentarii

 • AyleeB
  AyleeB
  Bunaa,

  Eu am inceput sa lucrez direct de la studio. La Studio20 mai exact, si lucram exclusiv cu LiveJasmin. La inceput am avut parte de trainig si foaarte mult ajutor. Pot sa zic ca in prezent nu plec acasa cu mai putin de 100-200 de dolari. Iti recomand sa incerci si tu asa. Este o diferenta foaarte mare si vei vedea si tu.

  Mult succes!
 • Octa
  Octa
  Cu siguranta vei fi mai castigata daca vei colabora cu un studio. Avantaje sunt nenumarate... programul fix, echipamente performante, internet bun, suport, training. Ca exemplu, pretul unui abonament de internet care sa iti ofere banda de 100Mb upload (garantata) pleaca de la 900 ron pt persoana fizica... in functie de zona poate fi mult mai mare suma. Unul din motivele pt care membrii intra si ies ar putea fi si calitatea slaba a conexiunii tale
 • NikyJonnes
  NikyJonnes
  Cum s-a specificat si mai sus, ai foarte multe avantaje in a colabora cu un studio. Ai asistenta la orice ora muncesti si ai parte de pregatire profesionala. Ai echipamentul si staff-ul experimentat la dispozitie si atunci cand nu ai toate celelalte probleme pe cap, iti vine mult mai usor sa te concentrezi doar pe performanta ta in fata camerei. 
 • KendraStudio
  KendraStudio
  Si noi suntem de parere ca trebuie sa incerci sa lucrezi la un studio. Ai parte de multe avantaje si suport 24/7. 
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
 • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat