Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Kendra Studio angajeaza Model

KendraStudio
KendraStudio
editat iulie 2019 în Locuri de munca
Kendra Studio, cel mai mare studio de videochat freemium din tara, cauta model.

Daca esti din Bucuresti, vino intr-o echipa de profesioniti in care te vei simti ca intr-o familie!


CE ITI OFERIM:

Plata la timp

Plata se face la saptamana si la doua saptamani in functie de alegerea ta. Nu am intarziat niciodata cu o plata si ne mandrim cu asta. Plata o poti primi pe card sau cash.


Program

Se lucreaza in trei ture. In fiecare saptamana se lucreaza 5 zile si doua zile sunt libere. Poti opta si pentru un program part time de 4 sau 6 ore pe zi.


Training

Am ales cu grija niste super traineri ce iti vor explica din experienta lor tot ce e nevoie pentru a face performanta in videochat. Exista modele ce faceau 600$ in doua saptamani si acum castiga 3500$. Nu ne crezi? Modelele care si-au ridicat incasarile foarte mult sunt in studioul nostru. Vino si intreaba-le chiar tu!


Legalitate

In studioul nostru se lucreaza doar legal si pentru asta ai doua optiuni: contract de drepturi de autor sau firma. Ambele sunt acceptate din punct de vedere legal si te vom ajuta sa alegi varianta care te avantajeaza cel mai mult.


+ Vei avea parte de make-up profesional, sedinte foto care te vor pune in valoare si imprumuturi pentru operatii estetice, masina sau casa.


Intra pe www.kendrastudio.ro 
Mail: office@kendra-studio.ro
 
+40 767 111 220
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat