Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

TRAFIC CHATURBATE(prima pagina)

Anais
Anais
Buna fetelor! Am lucrat la un studio si eram pe prima pagina pe Chaturbate, iar acum lucrez de acasă și nu găsesc nicio soluție pentru a fi pe prima pagina...Am încercat aplicația asta PENIBILA https://traffic-bots.com/chaturbate-top-bot/ pentru care am plătit 500 $ și am fost PĂCĂLITĂ!!!!!! In fine, chiar și așa nu am găsit încă o soluție pentru a cumpara trafic! Dacă știți și aveți idee, va rog ajutați-mă !

Comentarii

 • Octa
  Octa
  Buna. Pe Chaturbate, locul in pagina este dat de numarul de membri/ guesti la tine in camera. Cu cat ai mai multi cu atat esti mai sus. Ca sa atragi cat mai multi membri trebuie.. fie sa ai un show super sexy senzual si demential, fie sa intretii o activitate/discutie, cat mai interesanta si interactiva... ca membrii sa participe in numar cat mai mare. Foarte important: nu uita sa trimiti notificarea ca esti online urmaritorilor tai. Restul..cu trafic cumparat samd sunt vrajeli. Parerea mea... Succes si sa ne tii la curent!
 • laracara
  laracara
  In prima pagina urci atunci cand ai membrii cu multi tokensi.. nu conteaza nr de membrii.. conteaza tokensii care ii au.. asta au spus ei
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
 • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat