Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Voi ce aduceti nou si interesant pe camera?

AyleeB
AyleeB
Buna,

Lucrez de ceva timp ca model si am incercat tot felul de lucruri pana acum. Sunt sportiva si pana acum am mers pe partea asta, insa as dori sa aud mai multe idei poate diversific putin.

Multumeesc!

Comentarii

 • EsmeeCharm
  EsmeeCharm
  Buna,

  Eu incerc sa vad ce le place mebrilor mei si incorporez asta in online. Imi iau tot felul de tinute, uneori merg pana le fetish chair daca eu nu sunt pe categoria asta. 
  Schimb muzica pe care o ascult si daca vad ca membrii sunt mai multumiti de un anumit gen merge pe acela pana ma plictisesc, la fel si cu tinutele. 
  Trebuie sa recunosc, totusi, ca am un anume stil si chair daca diversific tot in aria generala a felului meu de a fi ma invart.
  Daca tu esti mai sportiva ar fi fain sa aduci online tot felul de exercitii sexy ori tinute care sa iti puna in valoare anumite parti ale corpului.
 • EvellineClaire
  EvellineClaire
  imaginatia n are limite in acest domeniu! Be who you wanna be :) 
  Octa
 • AmelieSlade
  AmelieSlade
  Fa ce iti place si ce te face sa te simti bine. Din pct meu de vedere daca te fortezi sa faci ceva ce nu iti place se va vedea pe camera. Daca esti cu sporturile, mergi pe asta.
  Octa
 • AyleeB
  AyleeB
  Multumesc fetelor pentru ajutor!
 • NataliaSynn
  NataliaSynn
  Daca esti o persoana creativa, poti gasi diverse activitati in free, in care sa incluzi si membrii si guest-ii, puteti juca diverse joculete pentru a atrage membri in privat :)
 • SophyDavis1
  SophyDavis1
  Eu pun accent pe ceea ce le place  la mine. Si asta inseamna sanii.
  Fac tot felul de joculete care sa atraga atentia acolo: wet T-shirt contest, i-am denumit(sanii) si membrii mei au inceput sa le spuna pe nume :D :D.
  Cand ma plictisesc de asta, sau vad ca ei nu mai intra in jocul meu ma axez pe o fantezie de-a lor si fac asta pentru ei in free: mergem la cina( ma imbrac intr-o rochie de seara sexy) etc.
  Incerc sa fac ceva fun si nou mai tot timpul si asta nu pentru ca nu vrea ca membrii mei sa se plictiseasca ci pentru ca nu vreau ca eu sa ma plictisesc.  :D
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
 • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat