Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Videochat non-adult

lavi
lavi
Buna seara tuturor! As dori sa intru in bransa pe categoria non-adult de acasa.... ce site-uri imi recomandati sau si mai bine un studio care accepta de acasa ? Va rog,daca ma puteti ajuta. 

Comentarii

 • AmelieSlade
  AmelieSlade
  Buna, te sfatuiesc sa incerci totusi sa lucrezi la un studio entru ca pe non adult e putin mai dificil si chiar ai avea nevoie de sfaturi si indrumare de la o echipa profi de traineri. Eu lucrez la studio 20 si au si optiunea de a lucra de acasa. Da un telefon daca esti interesata
 • KaylinDream
  KaylinDream
  Hey! In primul rand, ca sa ajungi un model bun pentru categoria non-adult ai nevoie de echipamente scumpe si de calitate. Cu cate camera este mai buna, cu atata si calitatea imaginii e mai buna. Ai nevoie de un computer performant care sa faca fata la aplicatii si ai nevoie de cineva sa te sustina si sa iti ofere sfaturi, pentru ca singura este foarte greu sa faci videochat, mai ales daca nu ai experienta. Daca crezi ca esti pregatita, exista site-ul LiveJasmin, care este premium si pe asta se focuseaza. Si daca vrei un studio care sa te ajute, cauta S20 :). Eu cu ei lucrez, ce-i drept direct in studio, si sunt mai mult decat multumita si fericita :D 
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
 • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat