Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Modele cu Experienta- te-ai plictisit sau nu?

SophyDavis1
SophyDavis1
Buna,

De multe ori sunt intrebata cum de nu m-am plictisit pana acum, sau cum de nu m-am saturat de job-ul acesta dupa atatia ani in domeniu.
Raspunsul meu este ca fiecare zi este diferita si nu a intervenit plictiseala pana acum

Vreau sa stiu despre voi, alte modele cu experienta ce faceti sa nu cadeti in rutina si sa nu aveti din ce in ce mai multe zile in care sa nu vreti sa va logati?
manu29

Comentarii

 • AyleeB
  AyleeB
  Helo!

  Eu incerc sa gasesc ceva nou, legat de show, outfit-uri, discutii.. Oricum, cred ca secretul este sa iti placa ceea ce faci. Asa, chiar nu ai cum sa te plictisesti.

  Peace and love!
 • NataliaSynn
  NataliaSynn
  Hey! In orice job te poti plictisi in unele zile, ideea e sa iti placa ceea ce faci si, asa cum zicea Aylee , sa incerci ceva nou in fiecare zi. Acesta este jobul potrivit pentru a incerca lucruri noi, fara sa pari ciudat haha  B)
 • KaylinDream
  KaylinDream
  Eu nu ma plictisesc deloc! In fiecare zi e ca si cum as avea un soap opera la mine in camera. Imi place asa de mult cand se cearta membrii pe mine! 
  Plus ca mai e o chestie. Sunt focusata 100% pe telurile mele si pana nu le ating sunt sigura ca nu voi fi plictisita
  Si chiar imi place ceea ce fac. Cred ca asta e cea mai importanta parte a unui job :)
 • AmelieSlade
  AmelieSlade
  De fiecare data incerc sa fac lucruri noi pe camera, sa interactionez cu toti oamenii, sa glumesc cu ei, sa aflu ce le place, ce nu le place!
 • sexycoco
  sexycoco
  sunt zile si zile . intradevar ,cateodata sunt , nu as spune plictisita , dar enervata , ca sunt zile in care pare ca toti idiotii sau perversii aia cei mai dezgustatori sau gasit la gramada sa intre pe chat . si probabill depinde si de cum a fost ziua mea privata de grea . 
  zilele plicisitoare sunt cele cu trafic mai mic , dar fiind comunicativa , gasesc pe cineva pe chaturi ,mai inteligent, cu care sa port intre timp o discutie cat de cat decenta :) si ma tine in priza  .
  important este sa fii focusata si sa nu uiti pt ce esti acolo 
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
 • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat