Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Promoția XloveCam Decembrie

xlovecam
xlovecam


Dragă model, Dear Studio,

Crăciunul va fi în curând aici și XloveCam.com vrea să facă din acest Crăciun o vacanță de neuitat!

Anual, XloveCam a răsplătit cele mai active modele pe parcursul lunii decembrie, iar anul acesta nu va fi diferit.

Concursul acoperă datele luate în calcul la indicele de performanță CAMRANK: numărul clienților care cheltuiesc pentru prima dată în decembrie 2019.

Pentru modelele care au cel mai mare număr de clienți care și-au făcut primele cheltuieli în camera de chat în perioada 1 decembrie - 31 decembrie 2019, se va împărți suma incredibilă de 15.000 de euro.

Numărul de clienți care cheltuiesc pentru prima dată între 1 și 31 decembrie este singurul factor care va fi luat în calcul pentru clasament, indiferent de sumă.

Cateva exemple :
- Un vizitator se înregistrează pe XLoveCam, adaugă credite la ewalletul său și face o primă cheltuială cu tine (un spectacol privat, un bonus, un abonament la conținutul tău VIP, o vibrație pe sextoy-ul tău ...)
- Un client înregistrat pe XLoveCam înainte de 1 decembrie, adaugă credite la ewallet-ul său pentru prima dată și face o primă cheltuială cu tine (un spectacol privat, un bonus, un abonament la conținutul tău VIP, o vibrație pe sextoy-ul tău ... ), între 1 și 31 decembrie: validat
- Un client înregistrat înainte de 1 decembrie, după ce a adăugat credite la ewallet și a cheltuit credite înainte de 1 decembrie, se va dezabona pentru a se înregistra, va adăuga credite la ewallet și își va cheltui creditele între 1 și 31 decembrie: nu este validat

Noul client plătitor poate decide după aceea ce vrea să facă cu creditele sale: merge într-un show privat, oferă cadouri, vibrează-ți sextoy-ul, abonează-te la conținutul tău VIP.

Durata competiției: de la 1 până la 31 decembrie 2019 (ora Amsterdamului) (ora CET)

Numele câștigătorilor vor fi anunțate individual la primele 100 de modele ale concursului. Vă rugăm să rețineți că nu vom anunța câștigătorii în mod public din motive de confidențialitate.

Prețurile în numerar sunt următoarele:
3000 € pentru locul I
1000 € pentru locul 2
700 € pentru locul 3
500 € pentru locul 4
300 € pentru locul 5
100 € / model pentru locul 6 până la locul 100

Acest concurs este deschis tuturor modelelor: modele independente sau modele cu studiouri, înregistrate nou sau modele de experiență.

Zambeste, ai sansa sa obtii un bonus frumos!

Vă dorim noroc,

Salutari cordiale,
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat