Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Cum sa faci bani pe LiveJasmin ca model independent (de acasa)

Studio20
Studio20
Am observat ca multe modele se plang de incasarile lor pe LiveJasmin, dar vor totusi sa lucreze pe acest site. Special pentru ele, am lansat la inceput de 2020 (de 2 ori Studio20) o oferta speciala. Puteti lucra alaturi de #girlsfromstudio20 de acasa si va promitem ca veti avea incasarile dorite (daca ne si ascultati cum).

Ce asteptam de la voi:
- sa va asumati si sa respectati un program de lucru constant, ca sunt 20 de ore pe saptamana sau 60 de ore pe saptamana, sa fie cam aceleasi zile si ore de fiecare data;
- sa ne ascultati sfaturile despre cum sa va prezentati in free, cum sa comunicati, cum sa faceti retentie, evitand "am x ani experienta, stiu eu mai binece trebuie sa fac"

Ce oferim in schimb:
- poze/video de calitate oricand aveti nevoie
- 24/7 suport pe skype
- know-how, ca dupa atatia ani de exclusivitate cu LJ sigur stim si noi cate ceva
- comision pana la maxim 95% 

Suna bine? Asteptam un email la home@studio20.com in care sa ne povestiti despre voi, experienta in domeniu, ce probleme si ce asteptari aveti, adaugand evident datele de contact (skype si telefon).
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat