Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.
NOU:
SOCIAL LOGIN ESTE ACTIV! ACUM TE POTI CONECTA PE SITE SI PRIN INTERMEDIUL CONTULUI TAU DE GOOGLE, TWITTER SAU FACEBOOK. Dupa login, alegi username-ul (numele cu care vei aparea pe forum) si asta este tot!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Probleme cu sunetul / microfonie pe Stripchat (fostul Xhamster)

alicia
alicia
editat august 2017 în Probleme Tehnice
Buna.
Am o problema legata de site-ul Stripchat. Poate a mai trecut cineva prin aceasta situatie si imi poate oferi o rezolvare...
Imediat dupa ce dau "stop" la site si ma scoate din free, incepe sa se auda un zgomot puternic in boxe. Cred ca se numeste microfonie... dar nu ma pricep atat de bine incat sa spun cu siguranta ca asta este. Daca dau boxele mai incet, tot se aude...se aude mai incetisor, dar destul cat sa devina enervant. Zgomotele astea se aud doar dupa ce ma scoate din free..in fereasra aceea. Daca inchid site-ul de tot, evident ca nu se mai aude. Dar nici asta nu este o solutie..ar insemna ca de fiecare data cand am privat pe alt site sa inchid de tot Stripchat-ul, sa il redeschid sa bag iar user si parola. Uhhh... enervant!
Ahh, inca ceva... problema asta a inceput in ultimele saptamani... inainte nu facea asa deloc.
Stie cineva o rezolvare?

Comentarii

© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat