Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.
NOU:
SOCIAL LOGIN ESTE ACTIV! ACUM TE POTI CONECTA PE SITE SI PRIN INTERMEDIUL CONTULUI TAU DE GOOGLE, TWITTER SAU FACEBOOK. Dupa login, alegi username-ul (numele cu care vei aparea pe forum) si asta este tot!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Ce studiouri de videochat corecte cunoasteti?

popescualina339
popescualina339
editat august 26 în Discutii generale
Din pacate, in aceasta industrie sunt multe studiouri care dau tepe, chiar mai multe decat cele care te trateaza corect. Autoritatile ar trebui sa se sesizeze mai des si sa ia masuri. Eu lucrez la un studio de vreo 2 ani si am avut foarte mare noroc cu ei. M-au invatat la ce sa fiu atenta chiar daca plec de la ei astfel incat sa nu imi iau niciodata teapa. Oricum, daca e sa plec vreodata de la ei, o voi face doar pentru a lucra pe cont propriu, in niciun caz sa ma duc la alt studio, mai ales cand vad cate chestii nasoale se intampla.
Deci, ce alte studiouri de videochat corecte si transparente cunoasteti? Consider o o astfel de lista ar fi foarte utila oricarui model, mai ales daca se afla la inceput de drum...

Comentarii

 • Octa
  Octa
  Nimeni? Sa nu ziceti ca nu exista si studiouri corecte, ca nu cred asa ceva :smile:
  O lista facuta chiar de voi, de persoane care lucreaza in acest domeniu, ar fi de mare ajutor pentru toate modelele aflate la inceput de drum.
 • Emma92
  Emma92
  Hai ca incep eu   :)  
  Am colaborat in trecut cu Rich Girls si cu Dream Studio din Bucuresti si au fost foarte corecti la bani (daca la asta va refereati)
 • Xenarullz91
  Xenarullz91
  am creat acest subiect deoarece am observat ca nu multa lume discuta despre acest studio.Este  un studio foarte bun!! ma mir cum de nu este in preferintele voastre ,am fost model 
  la acest studio,recomand cu incredere 100% legali si multe alte beneficii,sunt niste oameni care isi respecta angajatii si care va pot ajuta sa cresteti in acest domeniu  ,este un studio profi ,mergeti la un interviu daca nu ma credeti 
  ,nu aveti nimic de pierdut sau de regretat www.cherry-studio.ro 
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
 • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat