Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Lansare site: videochatforums.ro | Forum Videochat

Octa
Octa
editat septembrie 2017 în Comunicate de presa
In sfarsit, dupa multe, multe ore lucrate, suntem mandri sa va prezentam site-ul videochatforums.ro. Speram ca acest forum sa devina principalul loc de discutii pentru comunitatea videochat din Romania. Pe langa discutii despre videochat, o sa gasiti aici articole, informatii, tutoriale si multe, multe alte lucruri folositoare.

Invitam cu drag sa ia parte la discutii toate persoanele sau companiile ce activeaza deja in domeniu, dar si persoanele aflate la inceput de drum, ce se gandesc la o cariera in video chat si vor sa afle mai multe despre acest domeniu.

Ajutati de dumneavoastra, o sa incercam sa furnizam raspunsuri la toate intrebarile ce vor fi puse pe forum, sa dezbatem ultimele noutati din videochat si sa informam corect toti vizitatorii site-ului.

Videochatforums.ro este un forum de videochat independent, nu apartine de un anumit studio sau companie. Am dorit neaparat sa facem aceasta clarificare pentru a va asigura de impartialitate din partea noastra. Absolut orice persoana sau companie din industrie va putea sa utilizeze forum-ul, sa participe la discutii sau sa-si promoveze produsele, nerestrictionat, atata timp cat respecta termenii si conditiile de utilizare.

Acest forum a fost creat cu un singur gand in minte: sa ajute comunitatea videochat din Romania. Incercam sa facem acest lucru punand la dispozitia dumneavoastra o platforma independenta de discutii, stiri si informatii din lumea video chat-ului. 

Toate acestea fiind spuse,
Echipa videochatforums.ro va ureaza:
Navigare placuta!

forum videochat videochatforums.ro

aliciaalexandraandra
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat