Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Ce este videochatul?

Octa
Octa
editat septembrie 2017 în Articole
Taguit:
ce este videochatul articol videochatforumsro - forum videochat

Ce este videochatul?


Afla ce este videochatul de pe videochatforums.ro, cel mai nou forum de videochat!

Cu siguranta ati mai auzit pana acum despre "videochat". Defapt, cine nu a auzit acest cuvant in Romania ultimilor ani? :) 
Dar stiti cu adevarat ce inseamna si ce presupune acest domeniu de activitate? Mai mult ca sigur ati auzit fel si fel de explicatii despre videochat, fie din mass-media, fie de la diverse persoane care nu au idee cu adevarat ce inseamna acest job si ale caror explicatii se bazeaza doar pe supozitii.
In caz ca te intereseaza sa afli ce este videochatul, citeste articolul urmator:

Ce inseamna videochat?

Videochat-ul este un serviciu web pentru adulti, unde utilizatorii comunica intre ei prin intermediul unui site de profil. Ce este diferit fata de sesiunile tale de chat cu prietenii pe Facebook Messenger? Pai... webcamul. In videochat, pe langa conversatia de tip text, utilizatorii se pot vedea intre ei cu ajutorul unei camere web.
Acesti utilizatori sunt pe de-o parte "membrii" (adica utilizatorii dispusi sa plateasca pentru acest tip de serviciu) si de cealalta parte "modelele" (utilizatorii ce vor fi platiti pentru timpul lor petrecut online).

Cum se castiga banii? 

Banii se castiga in momentul in care unul din membri vrea sa petreaca timp cu tine intr-un spatiu privat si nu in chat-ul comun (unde pot vedea si alti utilizatori ce se intampla). Membrul, sau membrii, vor plati un tarif pe minut pentru a se bucura de acest privilegiu.
Ca totul sa fie clar, mentionez ca acest tip de socializare nu implica nici un fel de apropiere fizica. Totul se petrece online, intre persoane aflate in colturi diferite ale lumii. 

Videochatul implica nuditate?

Aceste conversatii online pot avea caracter adult sau caracter non-adult (fara nuditate), in functie de categoria pe care o alegi.
In categoria Non-Adult, nuditatea este interzisa cu desavarsire, fie ea totala sau doar partiala
In schimb, in categoria Adult, nuditatea este permisa si chiar incurajata.
Oricum, indiferent de categorie, nimeni nu te poate obliga sa faci ceva atata timp cat tu nu iti doresti asta.

De unde toata nebunia asta cu videochatul? Chiar se castiga asa bine?

Oh da, veniturile din acest job sunt intr-adevar mult mai mari decat veniturile obtinute dintr-un job normal. Sumele care se pot castiga variaza intre 1000$/luna si cateva mii, chiar zeci de mii de $/luna, in functie de model.
Din experienta va spun ca absolut oricine poate sa faca bani din videochat, cu urmatoarele conditii: sa fie o persoana serioasa, muncitoare si dornica sa invete.
 
Multora le lipseste rabdarea... Se asteapta sa ploua cu bani inca din primul minut de cand intra online, fara sa faca nimic. Din pacate lucrurile nu functioneaza chiar asa :)
Am vazut persoane care au facut sute de $ din prima zi, persoane care au ajuns la sume de genul asta dupa cateva luni bune dar si persoane care au renuntat dupa numai 1 zi.
Totul tine de tine, de capacitatea ta de a invata si de a pune in practica secretele meseriei
Taguit:

Comentarii

  • AmelieSlade
    AmelieSlade
    Ai mare dreptate in tot ceea ce ai scris aici. Acest articol va ajuta multe fete sa inteleaga ce si cum
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat