Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Alatura-te echipei noastre (acceptam transexuali,fete ,cupluri)

PrivattStudio
PrivattStudio
De ce Privatt Studio ? Beneficiezi de comision pana la 75 % +bonusuri de performanta (zilnice ,săptămânale ,lunare ) ,ai la dispoziție o echipa tânără 24h ,7 zile pe săptămână ,pentru a-ti asigura sprijin și înțelegere ,oricând ai nevoie .Beneficiezi de o echipa administrativa bine pregătită ,cu peste 7 ani experiență de videochat ,aparatura performanta și un spațiu de lucru luxos .Dacă vei deveni model de videochat la Privatt Studio Îți garantam un venit lunar de 1000 $. Cu Privatt Studio Îți poți împlini visele . Dacă ai dar importanta anunțului nostru ,hai sa trecem la următorul pas.Ne poți contacta telefonic * 0764073490 sau un simplu mesaj pe pagina de Facebook (Privatt Studio) și te contactam în cel mai scurt timp și te vom programa pentru un interviu .

Comentarii

 • ionutsandu1984
  ionutsandu1984
  Buna ziua eu sunt din București am 33 ani și as vrea sa fac și eu video chat cu o fata sau cuplu eu sunt singur aștept răspunsul dumneavoastră multumesc
 • alex1085
  alex1085
  Buna eu sunt din cluj am 34 ani si as dori sa fac videochat daca se poate atat cu domnisoare cat si cu trans
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
 • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
 • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat