Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Webcam Models!

AndreeaEva
AndreeaEva
Vrei sa ai un salariu care sa-ti permita implinirea oricarui vis? Iti doresti sa faci parte dintr-o echipa profesionista pentru care succesul tau este tot ce conteaza? Iti doresti un procent variabil intre 50%-80% ? Venim in intampinarea ta cu un nou concept de videochat star quality, un concept bazat pe training personalizat, support 24/24, evolutie constructiva, profesionalism, transparenta, confidentialitate, team-work si o rata de succes impresionanta. EVA Studio isi rezerva dreptul de a-ti garanta faptul ca, salariul mult dorit va devenii realitate! Daca doresti mai multe detalii te rugam sa ne contactezi la: numărul de telefon / Whatsapp: 0737439270 / e-mail: angajari@eva-studio.com / skype: office@eva-studio.com / site: www.eva-studio.com . Te așteptăm in echipa EVA! " Be the one, not anyone! "
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat