Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Studio 20 Global Network

Studio20
Studio20
Istoria Studio 20 incepe pe 1 ianuarie 2013, cand o echipa de oameni cu experienta in videochat (unii inca din anul 2000) au decis ca se poate si altfel.

Prin altfel intelegem:
- 100% legal (fara carduri dubioase, offshores, bani in mana, salariu minim pe contract si restul la negru, etc);
- 100% excelenta: lucram numai cu modele full time, dedicate jobului lor, care vor sa ajunga in Top si sunt dispuse sa munceasca pentru asta;
- 100% calitate: avem cele mai performante echipamente (cand scriem acest post suntem unicul studio din lume care emite 1080p cu 60fps), incercam sa inovam in permanenta si sa creem noi si noi camere de lucru originale, avem cursuri gratuite de self make-up, engleza, acces gratuit la masaj, fizioterapie si daca ne lipseste ceva ... veniti cu ideea si o incercam.

In prezent avem 13 studiouri, dintre care 12 exclusiv feminine si unul exclusiv masculin, puteti da click pe fiecare link pentru a vedea poze din locatia respectiva:

Studio 20 Bucuresti Unirii

Studio 20 Bucuresti Victoriei

Studio 20 Double D - Grozavesti

Studio 20 Bucuresti Barbati

Studio 20 Cluj

Studio 20 Timisoara

Studio 20 Craiova

Studio 20 Oradea

Studio 20 Ploiesti

Studio 20 Brasov

Studio 20 Los Angeles

Studio 20 Cali (Colombia)

Studio 20 Budapesta


Iata si cateva materiale video despre noi:

https://youtu.be/Db22_pHlpJE

https://youtu.be/GZnw8jni4lI

https://youtu.be/au541X6FIPg

https://youtu.be/Ah5REZd6b5E

https://youtu.be/9XYXE85MdVM


Ne puteti contacta prin e-mail la jobs@studio20.ro, telefon 0748 777 757, Facebook messenger https://www.facebook.com/studio20live sau prin live chat pe site http://www.studio-20.ro

Pentru informatii despre o franciza Studio 20 (in orasele unde nu avem deja sedii) puteti aplica pe situl dedicat: http://www.francizavideochat.ro

Printre modelele Studio 20 se regasesc unele dintre cele mai cunoscute modele de succes din lume, dintre care amintim pe Devious Angel, unicul model din Romania care a castigat votul fanilor AVN, cel mai cunoscut eveniment adult din lume, precum si alte premii in cadrul galelor Xbiz, AW Awards, LalExpo si Live Cam Awards; Raquelle Diva, Sassha Red, Lexie Ford, Rebecca000, Taniussha si Emma Wild - deasemenea apreciate in cadrul mai multor evenimente internationale ca "Best Cam Model", "Model of the Year", "Best Newcommer", "Best Fetish Model", "Best Entertainer" si asa mai departe.

Studio 20 este astazi fara indoiala cel mai cunoscut si apreciat brand international din industria studiourilor de videochat, castigator a peste 10 premii la cele mai importante evenimente din lume:


GFY
Imagine


AW Awards
Imagine


LalExpo
ImagineYNOT
ImagineBiz
Imagine


© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat