Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Livestudio.ro - Prezentare oficiala

LiveStudio
LiveStudio
LiveStudio este un brand cu renume in domeniul videochat din Bucuresti, cu 11 ani vechime pe piata, avand la baza o echipa dinamica si experimentata. Un brand ce inspira incredere, siguranta si profesionalism o companie care a dezvoltat "Pasiune pentru performanta".

Ownerii si managerii acestui brand au o experienta de 17 ani in Romania, si au construit o reputatie solida alaturi de cele mai puternice site-uri din domeniul videochatului. Partenerii nostri ne recomanda ca fiind alegerea optima pentru o cariera si un job stabil avand performanta ca motor al succesului.

In cadrul echipei de management a LiveStudio vei intalni corectitudine, sinceritate, apreciere si respect. Aceste atribute ne dorim sa fie reciproce, deoarece noi vom completa oferta cu multa munca si strategii de dezvoltare, pentru ca fiecare componenta a echipei noastre sa functioneze la capacitate maxima.

Alegand un job in cadrul LiveStudio, iti oferi sansa de a obtine un venit stabil, in continua crestere, in care limitele sunt date de implicarea si de dorinta de evolutie personala a fiecaruia.

Ambitia, perseventa si munca sustinuta sunt calitatile principale pe care le cautam in fiecare membru al echipei noastre. Indiferent de rolul detinut in companie poti creste financiar implicandu-te si evoluand alaturi de noi.

LiveStudio a adoptat un mod de lucru in care modelul este incurajat sa isi exploreze unicitatea si sa isi dezvolte calitatile abordand un stil personal centrat pe abilitatile de comunicare, persuasiune si sex-appeal. Modelul LiveStudio invata sa inteleaga nevoile interlocutorului si sa creeze prietenii virtuale. Acest stil de lucru are denumirea de “stil Glamour”.

Daca iti doresti sa afli mai multe despre noi, te invitam la un tur virtual pe site-ul nostru. Deasemenea ne poti face o vizita, deoarece interactiunea fata in fata este cea mai eficienta si mai veridica.

LiveStudio isi doreste colaborari de lunga durata cu persoane dornice de dezvolare profesionala si personala care la randul lor sa faca “Pasiune pentru performanta”.


Contact
Tel: 0740 500 090
Facebook: https://www.facebook.com/livestudio.ro/


© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat