Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Cel mai bun site de videochat/ plata la saptamana!!

Doctor_G
Doctor_G
Salut..vreau sa fiu sincer cu voi nu fac nici o recrutare nu incerc decat sa ajut unele persoane care lucreaza pe anumite site'uri de videochat carora li se da in jur de 30% din castigurile sale ceea ce nu mi se pare corect. Daca doriti castiguri mai mari incercati acest site https://ro.bongamodels.com/models/reports/referral/earnings ..inregistrarea se face foarte simplu in cateva minute apoi puteti incepe sa lucrati. Procentul oferit de catre site este de 50% membrii sunt ok mai departe tine de voi cat de devotati sunteti in a va atinge scopurile. Cam scorul creste destul de repede insemnand ca puteti ajunge pe primele pagini foarte usor. Va doresc mult succes si multi tokens
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat