Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Studio ilegal!

lol123
lol123
Buna seara! Am lucrat la Rich girls studio si am avut experiente neplacute acolo si sunt foarte stresata , am lucrat acolo 2 luni jumate aproape 3 luni si nu numai ca nu faceam bani si ca ma simteam stresata si un robotel  , am aflat ca ei nu mi-au platit taxele la stat si nicio fata nu stie de acest lucru , am vorbit cu cateva modele de acolo si au spus ca ele nu au stiut asta si cu o zi inainte de a semna contractul de incetare la ei , am vorbit cu managera la telefon ca sa o anunt ca o sa vin maine la studio pentru asta si presimtirea mea naspa m-a facut sa o intreb daca mi au platit taxele la stat in timp ce am colaborat cu ei si mi-a spus ca eu de acest aspect trebuie sa ma ocup personal ,pai cum adica sa ma ocup personal pai ce fel de legalitate este la ei nici macar nu mi au spus la interviu si deloc cat timp am lucrat la ei ca eu ar trebuie sa fac asta si a doua zi am fost la anaf si am intrebat daca eu am vreo taxa de platit si ei mi-au zis ca nu si ca nu apar  ca ma ocup sau ca lucrez undeva dupa care am discutat cu niste persoane si cu un fost model de la ei ca cei de la rich nu mi-au inregistrat contractul si ca n-ar trebui sa am probleme cu anaful dar eu tot sunt stresata traiesc zile de cosmar si vreau sa stiu pentru cei care au lucrat la rich daca au avut probleme ceva cu anaful .

Comentarii

© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat