Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Buna ! Ce studio imi recomandati?

lol123
lol123
Buna ziua ! Ce studiouri serioase imi recomandati si sa fie corecti cu banii , care n-au avut probleme cu legea si cu mascatii, care lucreaza cu contract sau chiar cu contract de munca  si sa am siguranta , care platesc impozitele la stat , care te sustin si iti ofera suport , care sa nu te foloseasca ca pe un robotel si sa te tradeze cu superficial itate si sa minta , iar studiourile care mie mi-au atras atentia sunt : dream studio ,white agency, unicorn agency , unique studio , acum nu stiu cat de seriosi sunt si cat de mult se implica in evolutia ta dar as dori sa stiu si parerile voastre si daca ati avut experiente cu aceste studiouri la care le-am enumerat sau cu alte studiouri .

Comentarii

  • elenapopescu
    elenapopescu
    Buna! Eu iti recomand studioul Rich Girl Studios, deoarece activeaza in acest domeniu de 17 ani si au cea mai buna echipa. Sunt corecti, cand vine vorba de bani si te trateaza ca pe un partener, nu ca pe un simplu angajat. Cei de la Rich pun acceent pe modele si de aceea ne pun la dispozitie fel si fel de bonusuri de performanta, care ne ajuta sa fim mai productive. Munca cu ei este 100 % legala si ti se platesc la timp impozitele la stat. 
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat