Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Premiul Lalexpo 2019: Cel mai bun site Cam European

xlovecam
xlovecam
Dragi modele,

Suntem bucuroși să vă anunțăm că am câștigat Premiul Lalexpo: Cel mai bun site european Cam de doi ani în spate. Te-am ascultat, ți-ai citit recenziile și ai luat în considerare toate recomandările tale pentru a-ți face XloveCam.com platforma de alegere.

Am dori să vă dedicăm acest premiu. Vă mulțumim pentru voturi, sprijin și binevoitoare. Modele, acesta este premiul pe care l-ai votat în mod copleșitor.

XloveCam.com reprezintă cel mai variat grup de modele din industria adultului, iar acest premiu este o dovadă a muncii depuse în mod colectiv. Competiția pentru acest premiu a fost feroce, însă, la finalul evenimentului, am rămas de succes . Îmbunătățim continuu site-ul, adăugând noi funcții și canale de suport.

Așteptăm cu nerăbdare să îndeplinim toate modelele noi și existente în lunile următoare. Apreciem toate recomandările dvs. și vestea bună că ați răspândit în numele platformei. Pentru cei care nu au putut participa la spectacolul din Columbia, vă rugăm să știți că echipa XloveCam v-a reprezentat foarte bine.

Toate cele bune

© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat