Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

De ce Summit-ul european?

xlovecam
xlovecam
Summit-ul european este, fără îndoială, una dintre cele mai bune spectacole pentru adulți. În fiecare an, suntem introduși în noi afaceri și ne uităm la extinderea companiilor existente. Ne mândrim cu partea pe care o jucăm pentru a forma comunitatea rămânând un sponsor dedicat. Afacerea dvs. este absolut importantă pentru noi, chiar dacă nu putem să ne întâlnim personal la spectacol. Înțelegem cât de importantă este fiabilitatea, stabilitatea și coerența în crearea unui nou parteneriat și menținerea relațiilor vechi.

Afiliați care participă la eveniment pentru prima dată: Adresați-vă întrebări, luați cărți de vizită și participați la seminarii dincolo de domeniul dvs. de aplicare. Există oportunități nesfârșite la summitul european pentru a vă face bani.

La XloveCam.com avem două structuri de comisii pentru afiliați. Dacă sunteți în căutarea unui rev-share, plătim 35% din vânzările generate și 10% referințele pentru webmasteri cu cookie-urile pe durata de viață. Avem mai multe instrumente moderne de promovare și recent am modernizat eticheta albă Xclone la versiunea 3. Plățile sunt efectuate săptămânal, iar toate plățile sunt efectuate în euro.

Dacă sunteți în căutarea unui program CPL, vă căutăm traficul.

La Models & Studios, oferim o cotă de venit minimă de 50%, cu încă 20% cu vânzări de referință. Facem plăți bi-săptămânal, cu o plată minimă extrem de scăzută. Dacă doriți să fiți plătită în euro, atunci XloveCam.com este platforma dvs. Dacă doriți să știți cât de bine să reușiți pe platformă, veniți și discutați cu un membru al echipei noastre.

Suntem bucuroși să primim și să vă sărbătorim la Summitul european. Opriți-vă de barul nostru de zi pe 2 și 3 martie și beți o băutură.

Noroc,

Suport XloveCam.

© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat