Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

xlovecam și lisbon

xlovecam
xlovecam
editat martie 19 în Stiri / Noutati


Lisabona - XloveCam.com a fost onorat la premiile LiveCam care au avut loc la Lisabona, Portugalia. Aceasta este prima dată când platforma a primit premiul Hall of Fame.

"Reflectând pe operațiunea noastră cu oasele de urs, în 2006, poziția noastră de lider de piață în sectorul webcam-urilor se dovedește uimitoare. Dorim să luăm această ocazie pentru a mulțumi comunității Live Cam Awards pentru această onoare. recunoscand platforma noastra.Pentru toate modelele dedicate, manageri de studio si afiliati care fac platforma noastra premiata, va multumim.Eu suntem la un inceput minunat in 2019, asteptam neasteptat pe masura ce asteptam cu nerabdare viitoarele luni ", a spus un rep de la suportul de model.

XloveCam a început operațiunile sale în 2006 și are în prezent peste 120.000 de modele înregistrate. Platforma a fost lider de piață în Europa de mai mulți ani. Obiectivele cheie ale platformei sunt plățile la timp, managementul puternic al modelului și suportul excelent pentru afiliați.


Salutari,
suport de model
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat