Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Urmarire Client : Rubrica noua in interfata dvs de model

xlovecam
xlovecam
Dragă Model, Dragă Studio,

Suntem fericiti sa va anuntam implementarea unei noi functii :

"URMARIRE CLIENT"

in Model Manager V2 >> Profil model >> Urmarire Client

Acum puteti vedea in aceasta noua rubrica lista tuturor clientilor dvs, cu totalul castigurilor dvs. pentru fiecare client, pentru perioada pe care o alegeti. Dintr-o singura privire, puteti vedea clientii care v-au adus cele mai multe castiguri.

Pentru fiecare client, cu un simplu clic, puteti accesa FISA CLIENT : numar de show uri, castigurile dvs, stautul VIP, ultima vizita … Puteți scrie și propriul comentariu : data de nastere a clientului, ce gusturi are, practicile acestuia …

Puteti de asemenea sa-i trimiteti un mesaj personal pentru a-l face sa se simta bine sau sa-i relansati o invitatie personalizata !

Datorita aceste noi rubrici « URMARIRE CLIENT », puteti sa fidelizati clientii dvs si sa relansati mult mai usor clientii dvs cei mai fideli.


Cu respect,
Echipa xlovecam


© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat