Bine ai venit pe videochatforums.ro - forum cu discutii, informatii, articole, sfaturi despre videochat! Vrei sa pui o intrebare, sa deschizi o discutie noua sau sa faci un comentariu?
Inregistreaza-te ca membru pentru a putea participa la discutii, nu dureaza decat 20 de secunde. Completezi rapid datele de logare, iar emailul il poti confirma alta data!
Dupa ce te loghezi, apasa X pentru a inchide acest mesaj.

Termeni si Conditii

Termeni si conditii videochatforumsro forum cu discutii despre videochat

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE VIDEOCHATFORUMS.RO, FORUM VIDEOCHAT


Buna ziua,
In primul rand, doresc sa va multumesc pentru ca ne vizitati site-ul. Daca ati ajuns pana la aceasta pagina si chiar cititi aceste randuri, o sa va felicit din nou. Inseamna ca doriti sa faceti parte din comunitatea videochatforums.ro

Stiu, nu este usor sa cititi o pagina cu termeni si conditii. Recunosc, este plictisitor, nici eu nu o fac in cele mai multe cazuri sau, cel putin, nu pe dea-ntregul. Daca vreti insa sa utilizati acest site, nu ar strica sa stiti cateva din cele mai importante reguli. In orice caz... fie ca veti citi randurile de mai jos, fie ca nu, folosirea acestui forum (ca vizitator sau ca utilizator) presupune acceptarea in totalitate de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.


OBLIGATII UTILIZATORI*:

Utilizatorii acestui forum se obliga:
1. Sa respecte termenii si conditiile siteului, sub sanctiunea avertismentului sau a interzicerii accesului pe forum temporar/definitiv, in functie de gravitatea faptei.
2. Sa nu aiba mai mult de 1 singur cont inregistrat.
3. Sa nu foloseasca in postari* un limbaj de tip vulgar, obscen, rasist, cu specific sexual, amenintator, abuziv, violent sau orice tip de comunicare ce ar putea duce la invadarea intimitatii unui alt utilizator.
4. Sa nu insulte sau sa faca afirmatii calomnioase la adresa altor utilizatori sau companii, inregistrati sau neinregistrati pe acest site.
5. Sa nu posteze materiale sau informatii ce sunt cu buna stiinta false sau inexacte.
6. Sa nu distribuie continut asupra carora NU detin drepturile de autor (poze, videoclipuri, nume de marca, texte sau orice alt continut protejat legat).
7. Sa nu faca postari de tip reclama (promovare produse, servicii, studiouri etc) decat in sectiunile de pe forum amenajate special pentru acest lucru (vezi sectiunea RECLAME). Reclamele prin intermediul mesajelor private, prin intermediul wall sau chat intern sunt de asemenea interzise.

*vom folosi in continuare termenul "utilizator" si pentru vizitatorii inregistrati si pentru cei neinregistrati pe site-ul videochatforums.ro
**Prin "postari" se va intelege orice tip de comunicare pe forum (postari discutii sau articole, raspunsuri la postari, mesaje pe wall, mesaje private, continutul linkurilor distribuite, continut media etc.


RECLAME:

Orice tip de reclama (angajari, vanzari-cumparari-servicii, prezentare studio-uri, comunicate de presa) se va face NUMAI in sectiunea RECLAMA, in categoria respectiva. Fiecare persoana, companie sau site va avea dreptul la 1 singura postare/luna/categorie in sectiunea Reclama.
Precizare: pentru categoria "Prezentare Studio-uri" nu se aplica regula 1 postare/luna. Prima postare va fi definitiva (pentru moment), dar se va permite editarea textului, la cerere, ori de cate ori va fi nevoie. Categoriei "Comunicate de presa" i se aplica regula 1 postare/luna.


DISPOZITII FINALE:

Termenii si conditiile de utilizare pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul site-ului, fara o notificare in prealabil a utilizatorilor. Pagina "termeni si conditii" va fi disponibila in permanenta, pentru ca dumneavoastra sa o puteti consulta in orice moment.

Administratorul videochatforums.ro nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul postat de utilizatori sau pentru serviciile promovate de acestia (in sectiunile unde este permis acest lucru). Utilizatorii isi asuma intreaga raspundere pentru continutul postat sau distribuit pe internet prin intermediul videochatforums.ro si trebuie sa se asigure ca respecta legile in vigoare din Romania si Comunitatea Europeana. 

Videochatforums.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge orice postare, fara a anunta in prelabil utlizatorul, daca administratorul siteului considera ca s-au incalcat termenii si conditiile de utilizare forum. In functie de gravitatea faptei, se poate lua decizia de suspendare sau banare definitiva a contului de utilizator sau a ip-ului respectiv.

CONTACT:

admin@videochatforums.ro
© Copyright 2017 - Videochatforums
Contact: admin@videochatforums.ro
  • pagina oficiala de twitter videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de google+ videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de facebook videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de pinterest videochatforums - forum videochat
  • pagina oficiala de tumblr videochatforums - forum videochat